Make-up & Wimper extensions

Wenkbrauwen verven met verf of henna

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het 's avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Henna blijft ongeveer 2 weken op de huid zitten en 6 weken op de haartjes. De duur verschilt per huidtype en hoe je met je wenkbrauwen omgaat. Voor mensen met een noten allergie is henna helaas geen optie. Verf blijft ongeveer 3 dagen op de huid zitten en 4 weken op de haartjes. Ben je er nog niet over uit? Bel ons gerust voor advies! 

Make-up

U kunt ook u make-up bij ons laten doen. Doormiddel van de juiste visagie kunnen wij de sterken punten in u gezicht accentueren. Wij werken met topproducten zoals Mac, Lancome, The Balm, Sleek, Morphe, Real techniek, Make-up Studio en Anastasia Beverly Hills. Onze kwasten zijn van Boozy Brush en Real Techniek ect.

Onze visagiste luistert geheel naar u wensen. Houd u van een naturel look? Of juist een smookey eye en opvallende contour? Maak dan snel een afspraak.

Voor make-up dient u van te voren een afspraak te maken.

CONTACT

BEZOEK ONS

Copernicuslaan 314, 5223 ER 's-Hertogenbosch

TELEFOONNUMMER

073 623 19 01

SCHRIJF ONS

Everest_ali@live.nl

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - ZATERDAG

9:00 - 18:00

ZONDAG

Gesloten

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.