Dames kapsels & Epileren

Bij ons kunt u laten doen: - basiskleur, highlights, spoeling en uitgroei. In onze salon werken wij altijd met de beste kwaliteit producten. Na kleuren is uw haar nog net zo gezond als voor de behandeling. 

Natuurlijk kunt u zelf aanwijzen op een kaart met behulp van voorbeelden wat u graag zou willen hebben.

Wilt u iets trendy en uitdagends proberen? Of een simpel kapsel dat gemakkelijk is te onderhouden? Alles voor een mooi en betaalbaar kapsel. Onze haarstudio Divan is een gelegenheid met veel persoonlijke aandacht voor de wensen van onze klanten. Wij hebben een klein hecht team dat garant staat voor kwaliteit en goede service. Wat bieden wij? Behalve haarverzorging (inclusief masker) bieden wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van styling en kleur. Wij werken ook met een verzorgende keratine behandeling methode. U kunt ook u haar laten stijlen met steamPod.

Wij doen ook bruidskapsels, die er romantisch en adembenemend uitzien. Het beste is voor de trouwerij een keer voor een proefkapsel te komen, zo dat er geen verrassingen op de grote dag zijn. Daarnaast kunt u ook een Henna of verlovingskapsel kiezen.

Wenkbrauwen epileren met touw of draad


Waarom epileren met touw?

In het Verre Oosten is het al lange tijd heel gewoon: wenkbrauwen epileren met een touwtje. Inmiddels begint het ook in Nederland en omringende landen populairder te worden. Het enige wat nodig is: een lang draadje naaigaren (100% katoen). Met het touwtje kun je naast je wenkbrauwen gelijk je gehele gezicht onder handen nemen bijvoorbeeld je bovenlip.

Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Het is bovendien hygiƫnischer. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen, omdat de haartjes met een touwtje worden bewerkt. Het is daarnaast veel sneller. Met een pincet gaat het haartje voor haartje en dat kost tijd. Omdat het sneller gaat is het ook goedkoper in vergelijking met andere methoden. Je kan je wenkbrauwen eventueel ook nog laten verven.

Doet het pijn?

Het verschilt natuurlijk per persoon. De ene persoon zal zeggen dat het geen pijn doet en de ander ervaart misschien pijn. Als je het de eerste keer laat doen zul je waarschijnlijk wel pijn voelen, maar die pijn is vergelijkbaar als je het met een pincet zou doen. Bij de volgende keren zal je minder pijn voelen.

Waxen

U kunt ook uw haartjes laten verwijderen doormiddel deze te laten waxen. Onze Hot Wax wordt verwarmd in een heater, waarin de wax smelt tot een vloeibare substantie. Met een houten spatel wordt de wax op de huid aangebracht. Eenmaal op de huid aangebracht, koelt de wax af en klemt de wax zich om de haartjes heen. Onze wax is speciaal ontwikkeld zo dat het alleen vastpakt aan de haartjes en niet aan de huid, hierdoor is de behandeling prettiger. Hierna wordt de afgekoelde wax in een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. 

CONTACT

BEZOEK ONS

Copernicuslaan 314, 5223 ER 's-Hertogenbosch

TELEFOONNUMMER

073 623 19 01

SCHRIJF ONS

Everest_ali@live.nl

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - ZATERDAG

9:00 - 18:00

ZONDAG

Gesloten

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.